Cosplay Fashion Compo

Op de zondag zullen we een cosplay fashion competitie houden. Iedereen met een zelfgemaakte cosplay kan zich vooraf inschrijven.

Voor de zaterdag is er een gecombineerde act competitie/fashion show.

Regels

WAT IS DE COSPLAY FASHION SHOW?
Bij de cosplay fashion show kunnen cosplayers het podium op om voor publiek hun zelfgemaakte kostuum te showen. Iedereen met een zelfgemaakte cosplay kan zich hiervoor inschrijven.

WAT ZIJN DE REGELS?
Omdat we het leuk willen houden voor iedereen stellen wij niet veel strenge eisen. Het kostuum moet voor het grootste deel zelf gemaakt zijn (het is bijvoorbeeld niet erg als je de schoenen of een overhemd uit de winkel haalt, maar het merendeel moet wel zelfgemaakt zijn). Als je specifieke muziek wilt, kun je dit als mp3 doorsturen. Iedere deelnemer krijgt maximaal anderhalve minuut podiumtijd.

HOE KAN IK MEEDOEN?
Om mee te doen aan dit evenement kun je een e-mail sturen naar: events@nishicon.nl
Vermeld hierbij:

-welke dag je meedoet.
-je voor- en achternaam.
-het personage + de serie waar die uit komt.
-meerdere afbeeldingen van het personage. Geef je afbeeldingen de volgende namen: ‘je voornaam’+’je achternaam’+’getal’ (bijvoorbeeld ErikHuizinga1.jpg, ErikHuizinga2.jpg)  (Afbeelding nummer 1 komt ook op het scherm te staan naast het podium).
-eventueel mp3 met muziek. Geef het muziekbestand de volgende naam: ‘je voornaam’+’je achternaam’ (bijvoorbeeld ErikHuizinga.mp3)