DMVDBERG Foto booth

Wil jij een epische foto van jouw kostuum, cosplay of conventie look? Kom dan langs bij de studio van DMVDBERG fotografie! Je hebt uren gewerkt aan je kostuum en dat verdient met evenveel liefde en passie vastgelegd te worden als het is gemaakt.
Ons team bestaat uit professionele fotografen, costume designers, cosplayers en larpers, allemaal met een passie voor anime, cosplay en kostuum(design). Als je een mooi en professioneel portret wilt ben je bij ons aan het juiste adres! Want een portret is speciaal, zeker op conventies. Je wilt natuurlijk een fantastische herinnering overhouden aan de con en van het kostuum waar je uren en dagenlang aan hebt gewerkt. Zeker nu je er ein-de-lijk in mag rondlopen.
Je krijgt de foto direct digitaal geleverd. We werken met een fine-art stijl set, maar kunnen het licht ter plekke aanpassen op jouw kostuum en het verhaal dat jij wilt vertellen! Ons doel is om jou zo fantastisch mogelijk op de foto te krijgen.
We zijn niet alleen maar op de studio aanwezig, soms zie je zult ons natuurlijk ook rondlopen.
Spreek ons vooral aan voor een foto of gezellig moment.


PRIJS
Elk portret is gratis, we waarderen natuurlijk wel een donatie via ‘Pay what you want’.
Jouw bijdrage helpt ons volgende editie er weer bij te zijn, we hebben een eigen QR code op de stand voor donaties.


DEMO

Tijdens conventie is er op de stand dagelijks op een nader te bepalen tijd een Q&A en demo moment voor al je vragen over camera instellingen, tips voor poseren en het fotograferen op locatie. Super handig ook als je model bent en tips zoekt over poses!