MangaKissa

Over de MangaKissa in Utrecht:

De MangaKissa is een manga bibliotheek in het centrum van Utrecht. Iedereen is welkom om manga te lezen, games te spelen in onze gaming corner of een van de vele beschikbare bordspellen te pakken. Maar de MangaKissa is meer dan alleen een bibliotheek. Ook organiseren wij activiteiten in Utrecht en op contenties: Silent library, kumihimo, Heartstone en Oculus Rift demos, om maar wat op te noemen.

Er is altijd tekenmateriaal beschikbaar en iedereen die langskomt nodigen wij uit een een doodle achter te laten in ons big book of awesomeness. Met alles wat wij doen is de MangaKissa er om de Japanse AudioVisuele Cultuur in Nederland te promoten.

Wil je ons steunen? En dan nog coole kortingen en diensten er voor terugkrijgen? Wij bieden de mogelijkheid om een deel van onze bibliotheek te adopteren in de vorm van een puzzelstukje.

Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig naar wat we doen? Onze crew staat voor je klaar! Bezoek de MangaKissa aan de Pauwstraat 13 in Utrecht of volg onze facebook pagina om te kijken waar en wanneer we te vinden zijn.

MangaKissa op Nishicon:

Toe aan een pauze van alle WinterWonder convention buzz? Kom langs bij de MangaKissa bibliotheek om je favoriete manga er bij te pakken om lekker relaxed te lezen in onze warme bibliotheek. Kom erbij voor onze kumihimo workshop om je handen op te warmen met creatief knutselwerk.

Daag je zintuigen uit met de Oculus Rift, en als je het dan nog steeds niet warm genoeg hebt, schuif aan bij onze rainbow twister mat. En vergeet natuurlijk niet om wat achter te laten in ons big book of awesomeness. We kijken er naar uit om je te ontmoeten op deze editie van Nishicon!

Onze Events:

Oculus Rift VR Experience: Zaterdag 12:00 – 17:00
Kumihimo Workshop: Zaterdag 12:00 – 17:00
Rainbow Twister: Zaterdag 20:00 – 21:30

Oculus Rift

Stap in de Rift, bezoek de MangaKissa om zelf de Oculus Rift uit te testen.
We hebben een aantal leuke demos klaarstaan voor je eerste stappen in de Virtual Reality.
Er is een setup met zowel de visor als handheld controllers.

Kumihimo Workshop

Kumihimo is een eeuwenoude Japanse vlechtkunst met speciale discs waarmee je in korte tijd je eigen coole armband of sleutelhanger maakt. Tijdens deze workshop krijg je alle materialen en alle ervaren begeleiding die je nodig hebt.
De workshop is de hele middag open, dus kom binnen en schuif aan wanneer je zin hebt!
Prijs: Gratis voor MangaKissa adoptant, 2 euro voor Non-Adoptant.

Rainbow Twister

De fysieke variant van twister! Schrijf je in samen met je vrienden en plaats je voeten niet alleen op eenhoorns, nyancats of fluffy konijntjes, maar ook op je vrienden zelf. Bewijs aan iedereen dat jouw team het meest touchy-feely is!

 

www.mangakissa.nl