Speed Dating

Voor de eerste keer op Nishicon: gratis deelname aan speeddaten!
Op de zaterdag wordt er op Nishicon door dr. Frank Verberne (a.k.a. de Love Dokter) een speeddate sessie georganiseerd waar je gratis aan mee kunt doen als bezoeker.

Daarnaast heeft hij de rest van de dag een love booth waar je bij terecht kan.

Informatie

SPEED DATE
Tijdens de speeddate sessie krijg je kort de tijd om 1-op-1 met een aantal vrijgezelle bezoekers te praten. Na afloop van elk gesprek dien je aan te geven of je het gesprek leuk vond of niet. Vonden jullie het gesprek allebei leuk? Dan krijgen jullie de week na de beurs elkaars e-mailadres en kun je verder contact maken als jullie dat willen.

Voor deze sessie hebben we plek voor 20 mannen en 20 vrouwen. De minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar. Een andere voorwaarde is dat je vrijgezel bent. Het is niet bedoeld om alleen maar nieuwe mensen te ontmoeten, maar iemand te ontmoeten waar je mogelijk een romantische relatie mee zou kunnen opbouwen. Bovendien is deze sessie bedoeld voor mensen die heteroseksueel zijn. En natuurlijk moet je ook een toegangsbewijs hebben voor Nishicon 2018.

Voldoe je aan deze voorwaarden en wil je meedoen? Vul dan het onderstaande formulier in.

 

Zijn de tickets op? Dan zullen er een beperkt aantal reserve-tickets voor die sessie beschikbaar worden. Met zo’n ticket ben je NIET verzekered van deelname, maar je hebt kans dat je alsnog mee zou kunnen doen, mocht iemand anders niet op komen dagen.

Wanneer je je ticket hebt gekozen en je gegevens hebt ingevuld, dan wordt er een e-ticket naar je e-mail gestuurd. Neem dit ticket geprint of op je mobiel mee, want dit is je bewijs van deelname. Voor een soepele aanmelding, zorg ervoor dat je minimaal 15 minuten voor aanvang van de speeddate op de locatie aanwezig bent.