Speed Dating

Op een nog nader bekend te maken dag wordt onder leiding van Frank Verberne een speeddate event gehouden.

Daarnaast heeft hij de rest van de dag een love booth waar je bij terecht kan.

Informatie

SPEED DATE
Voor de eerste keer op Nishicon: gratis deelname aan speeddaten! Deze editie wordt er door dr. Frank Verberne (a.k.a. de Love Dokter) een speeddate sessie georganiseerd waar je gratis aan mee kunt doen als bezoeker. Tijdens de speeddate sessie krijg je kort de tijd om 1-op-1 met een aantal vrijgezelle bezoekers te praten. Na afloop van elk gesprek dien je aan te geven of je het gesprek leuk vond of niet. Vonden jullie het gesprek allebei leuk? Dan krijgen jullie de week na de beurs elkaars e-mailadres en kun je verder contact maken als jullie dat willen. Deelname is mogelijk vanaf 18 jaar en het is de bedoeling dat elke deelnemer vrijgezel is. Het speeddaten is bedoeld voor mensen die serieus open staan voor het ontmoeten van iemand om mogelijk uiteindelijk een relatie aan te gaan. Geef je nu gratis op nu er nog plek is!

AANMELDEN
Aanmelden kan binnenkort via onze website.

LOVE BOOTH
Ben je vrijgezel en zou je wel wat persoonlijk advies kunnen gebruiken om een leuke partner te vinden die je verdient? Kom dan tijdens de beurs langs de lovebooth, waar dr. Frank Verberne jou gratis en vrijblijvend liefdesadvies op maat geeft. Geen vraag of onderwerp is te gek of ongepast: vragen staat vrij! Dr. Frank Verberne is gepromoveerd in de psychologie en heeft zich daarna gespecialiseerd op liefdesadvies voor nerds en animeliefhebbers. Hij heeft een boek voor mannen geschreven en uitgegeven waarin hij algemene liefdesadvies geeft. Tijdens de beurs geeft hij persoonlijk liefdesadvies aan zowel mannen als vrouwen.

FRANK VERBERNE
Frank Verberne is een enthousiaste NLP trainer, coach en gedragsdeskundige, die onder meer via gratis sessies als doel heeft vrijgezelle mensen aan de liefde te helpen.

www.vc-t.nl | www.vangamernaarplayer.nl