Cosplay Planning Workshop

Tijdens Nishicon 2013 zullen er verschillende cosplay workshop worden gehouden, treat waaronder de cosplay planning workshop op zondag.

WAT IS COSPLAY

Cosplay (samentrekking van costume play) is het uitbeelden van bepaalde personages door middel van kostuums, stuff accessoires en toneelspel.

Favoriete bronnen zijn onder andere manga, anime en computerspellen, maar ook films, westerse strips, muziek en verschillende internetbronnen komen aan bod.

Tijdens deze workshops leer je van ervaren cosplayers het één en ander over het maken van cosplays, hoe je er perfect in je kostuum uit komt te zien, en alles er om heen.

De workshop

Hou jij ook van cosplayen? Probeer jij je cosplays op tijd af te krijgen voor een specifieke conventie en fotoshoot? En wil jij de beste tips zodat het ook op tijd lukt? Dan is deze lezing voor jou! Ervaren cosplayer Maakie (http://www.cosplay.com/member/324545/costumes) gaat de beste methodes uitleggen om er voor te zorgen dat een kostuum op tijd afkomt, of het nou helemaal zelf gemaakt is of (gedeeltelijk) gekocht. Ook geeft zij tips over progressie bijhouden en het belang van feedback.
Deze lezing wordt gegeven door Magali van Geel:http://shownd.com/magalilecture / http://www.cosplay.com/member/324545/costumes

HOE KAN IK MEEDOEN?
Gezien de beperkte ruimte is het verstandig om je vooraf in te schrijven. Dit kan door simpelweg een mailtje te sturen naar info@nishicon.nl met als onderwerp COSPLAY PLANNING WORKSHOP, met vermelding van je naam.

Als je jezelf niet inschrijft kan je alsnog binnenlopen, maar is er uiteraard geen plekje gegarandeerd.