Cosplay Workshop: Van Katoen

Tijdens Nishicon 2013 zullen er verschillende cosplay workshop worden gehouden, treatment waaronder de workshop Van Katoen op zondag.

WAT IS COSPLAY

Cosplay (samentrekking van costume play) is het uitbeelden van bepaalde personages door middel van kostuums, decease accessoires en toneelspel.

Favoriete bronnen zijn onder andere manga, anime en computerspellen, maar ook films, westerse strips, muziek en verschillende internetbronnen komen aan bod.

Tijdens deze workshops leer je van ervaren cosplayers het één en ander over het maken van cosplays, hoe je er perfect in je kostuum uit komt te zien, en alles er om heen.

De workshop

Of je nou beginner bent of al enige tijd rondloopt in cosplay-land, stofjes blijven altijd de moeilijkste keuze voor je kostuum. Hoe beter je je stoffen kiest, hoe mooier je cosplay. Maar welke stof doet wat? Kom een kijkje nemen bij deze lecture en stel al je brandende vragen.

De workshop wordt gegeven door Cosplay Coach CoCo: Aeshta van Dam, Michael Meesters en Manon van der Graaf.

HOE KAN IK MEEDOEN?
Gezien de beperkte ruimte is het verstandig om je vooraf in te schrijven. Dit kan door simpelweg een mailtje te sturen naar info@nishicon.nl met als onderwerp VAN KATOEN WORKSHOP, met vermelding van je naam.

Als je jezelf niet inschrijft kan je alsnog binnenlopen, maar is er uiteraard geen plekje gegarandeerd.