Pokémon Go Team Leaders Q&A

Pokémon Go Q&A Cosplay Panel

Ben je deel van Team Mystic, Valor, Instinct of zelfs Team Rocket én zou je de leiders beter willen kennen? Dan heb je geluk! De professor heeft alle teamleiders plus de executive Noire van Team Rocket meegenomen. Jij kan iedereen vragen stellen, dares geven en wellicht win jij een van de Pokémon eieren.

 

Professor Willow, Candela, Spark, Blanche en Noire zijn dus allemaal aanwezig. Maar, misschien vraag je je af wie Noire is. Noire is namelijk niet in de Pokémon Go app. Nee, Noire komt uit de populaire fancomic ‘And the world will turn to ash’ van Surfacage. Daarin is Noire de tweeling van Blanche. Voor het panel hoef je de comic niet gelezen te hebben, want we zorgen ervoor dat iedereen het benodigde te weten komt gedurende het panel. Het is wel een aanrader als je tijd hebt om te lezen.

 

Naast dat het publiek ons vragen stelt, dagen wij ook het publiek uit. We gaan een klein battle tournament houden. De professor regelt de teams dus je hoeft niks mee te nemen. Hoe dit in elkaar zit, kom je achter tijdens het panel.

 

De leiders hebben er veel zin in! Kom langs en let’s catch em all!