Cosplay Competitie

Op de vrijdag en op de zaterdag zullen we een cosplay competitie houden. Iedereen met een cosplay kan zich vooraf inschrijven.

Regels

WAT IS DE COSPLAY COMPETITIE?
Bij de cosplay competitie kunnen cosplayers alleen of met een groep het podium op om voor publiek een leuke act op te voeren of kort zijn gecosplayde personage tentoon te stellen. De cosplay competitie is dus een mix van een act competitie en een fashion show. Iedereen met een cosplay kan zich hiervoor inschrijven. Er zullen meerdere prijzen te winnen zijn voor verschillende categorieën. 

WAT ZIJN DE REGELS?
Omdat we het leuk willen houden voor iedereen stellen wij niet veel strenge eisen. De act mag maximaal 5 minuten duren voor groepen, 2:30 minuten voor solo. Als je muziek of ander geluid wilt, kun je dit als mp3 doorsturen. Hou bij de act wel rekening dat het geschikt moet zijn voor alle bezoekers. Het mag best een beetje spannend, maar ga niet overboord.

Voorafgaand aan de competitie wordt je kostuum gejureerd door onze jury. Dit is voor iedereen die mee wilt doen voor prijs voor beste kostuum. Als je hiervoor meedoet dan dien je ook referentieplaatjes in te sturen. Hiervoor dien je wel je kostuum zelf gemaakt te hebben. Met een gekocht kostuum kan je natuurlijk nog wel meedoen voor alle andere prijzen.

WAT VALT ER TE WINNEN?
CosplayClues is de hoofdsponsor van de cosplay competities, en heeft meerdere waardebonnen beschikbaar gesteld voor de winnaars.

Bij CosplayClues kan je terecht voor al je cosplay materialen. Thermoplasten, foam, pruiken, make up en nog veel meer.

www.cosplayclues.nl – 
CosplayClues


HOE KAN IK MEEDOEN?
Vul het COSPLAY COMPETITIE FORMULIER in

Let op, je kan je voor beide dagen inschrijven. Vul dan het formulier 2 keer in.

Voor vragen en opmerkingen kan je ons bereiken via het contactformulier.