NISHICON 2023!

Bedankt voor het lange wachten!

Na een lange en onzekere periode kunnen wij eindelijk Nishicon 2023 aankondigen!
Met een vervelende corona-periode achter de rug, en een inflatie die daarop volgde, werd het voor ons steeds lastiger om een goed evenement neer te kunnen zetten zonder een te hoge ticketprijs te moeten vragen. Uiteindelijk is het ons gelukt om een geschikte locatie te vinden, en een datum. Dus nu kunnen we met gepaste trots aankondigen, in samenwerking met Dynamo Esports Center:

FULL METAL NISHICON! 12 november 2023, in Dynamo, Eindhoven!

Voor deze editie konden wij door de drukke planning van de locatie helaas alleen de zondag krijgen, waardoor wij voor deze editie éénmalig terug zullen gaan naar een ééndaags event, maar vanaf volgend jaar zal Nishicon weer gewoon tweedaags zijn.

Met Dynamo heeft Nishicon een mooie locatie gelegen in het centrum van Eindhoven, waardoor Nishicon niet alleen goed bereikbaar is, maar er ook voldoende faciliteiten in de buurt zijn. Daarnaast kunnen wij samen met Dynamo Esports Center een extra uitgebreide gameroom neerzetten, met ook de mogelijkheid tot leuke esports evenementen.

Hou de website of onze social media kanalen in de gaten voor meer informatie rondom Nishicon 2023, zoals de ticketverkoop en meer!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.