Hentai Voice Over

Op de zaterdagavond zullen wij wederom de Hentai Voice Over show houden.

Informatie

HENTAI VOICE OVER.

Ken je dat? Dan kijk je een hentai serie, en dan denk je: ‘dat gekreun, dat slechte dialoog, dat kan ik zelf beter!’. Dan is hier je kans om het te bewijzen. Deelnemers krijgen een korte hentai clip, en moeten deze zo leuk mogelijk inspreken.

WAT IS HENTAI?

Hentai kan zich vrij laten vertalen als ‘anime-porno’, oftewel 18+ animatie. Hentai is een niet weg te denken onderdeel van het o zo brede terrein van anime en manga, en kan dus ook bij ons niet geheel ontbreken. Hentai kent enkele populaire subcategorieen zoals Yaoi (man x man) en Yuri (vrouw x vrouw).

18+.

Let wel op, omdat tijdens dit evenement 18+ materiaal wordt gedraaid, is het alleen toegankelijk voor 18-plussers. Maar vergeet niet, deze evenementen zijn enkel komisch bedoeld!

HOE KAN IK MEEDOEN?

Om binnen te komen in de zaal voor de 18+ evenementen wordt gevraagd om jezelf te identificeren, om je leeftijd te bepalen. Om mee te doen hoef je alleen maar je hand op te steken. Je kan zowel in je eentje als samen met anderen meedoen.

WAT VOOR CLIPS KAN IK VERWACHTEN?

We hebben een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan clips. Hieronder een lijst van materiaal wat wij eerder hebben gebruikt.

a beautiful greed
akibagirls
angels return
armored knight iris
beautiful sister
boku no pico
Choisuji
enzai
futaba
ima kara atashi
invisible stud
kagachisama
kurohime
labluegirl
m okui
magic academy
midnight sleazy train
my sexual harrassment
nisemonogatari
nuki doki tenshi
nymphs
ogenki clinic
Onmyouji the sinister goddess
pigeon blood
sailorballs
secret
shojotachinosado
sora no iro mizu no iro
spice pirate sara
square of the moon
starless
the rapeman
valkyrie
vampire
virgin auction
worthsword