NISHICON 2023!

Bedankt voor het lange wachten!

Na een lange en onzekere periode kunnen wij eindelijk Nishicon 2023 aankondigen!
Met een vervelende corona-periode achter de rug, en een inflatie die daarop volgde, werd het voor ons steeds lastiger om een goed evenement neer te kunnen zetten zonder een te hoge ticketprijs te moeten vragen. Uiteindelijk is het ons gelukt om een geschikte locatie te vinden, en een datum. Dus nu kunnen we met gepaste trots aankondigen, in samenwerking met Dynamo Esports Center:

FULL METAL NISHICON! 12 november 2023, in Dynamo, Eindhoven!

Voor deze editie konden wij door de drukke planning van de locatie helaas alleen de zondag krijgen, waardoor wij voor deze editie éénmalig terug zullen gaan naar een ééndaags event, maar vanaf volgend jaar zal Nishicon weer gewoon tweedaags zijn.

Met Dynamo heeft Nishicon een mooie locatie gelegen in het centrum van Eindhoven, waardoor Nishicon niet alleen goed bereikbaar is, maar er ook voldoende faciliteiten in de buurt zijn. Daarnaast kunnen wij samen met Dynamo Esports Center een extra uitgebreide gameroom neerzetten, met ook de mogelijkheid tot leuke esports evenementen.

Hou de website of onze social media kanalen in de gaten voor meer informatie rondom Nishicon 2023, zoals de ticketverkoop en meer!

Posted in Uncategorized |

Nishicon 2022 Voorbij!

Nishicon 2022 zit er weer op. Na bijkomen van een geweldig weekend gaan wij spoedig weer aan de slag voor Nishicon 2023!

Posted in Uncategorized |

Nishicon 2022!!

Na lang wachten zijn er dan eindelijk zo ver! De nieuwe datum voor 2022 is 30-31 Juli!
Wij hebben er zin in en zijn weer druk bezig met de voorbereidingen, kom jij ook? De ticketverkoop staat weer open en het belooft een waar spektakel te worden!

houd onze social media in de gaten voor de laatste updates over onze events en programma!

Posted in Uncategorized |

2021

Helaas, We hadden gehoopt dat de maatregelen versoepeld zouden worden toen wij onze nieuwe datum hadden gekozen. Echter is het tegendeel waar en de maatregelen zijn verlengt. Dit houdt in dat wij dit jaar geen evenement kunnen organiseren en zo verplaatsen wij ons Bizarre Adventure naar 2021. De exacte datum wordt later bekend gemaakt. Tot nu toe verkochte tickets blijven in ieder geval geldig. Tot volgend jaar, wij hebben er alvast zin in!

Posted in Uncategorized |

Nieuwe Datum

Door de corona maatregelen van de overheid hebben hebben we nishicon 2020 verplaatst naar een nieuwe datum, 8-9 Augustus 2020! Wij hebben er zin in!

Alle reeds verkochte  tickets worden omgezet naar de nieuwe datum. Als je niet kunt op de nieuwe datum staat het je vrij deze te annuleren door voor 10 april contact met ons op te nemen. 

Arrangementen die geboekt zijn voor NishiCon zullen verplaatst worden naar de nieuwe datum, indien je onverhoopt niet kan, neem dan contact op met het Theaterhotel. Mocht je in plaats van een arrangement een losse kamer hebben geboekt, vragen we je tevens om contact op te nemen met het hotel.

Tot 8 en 9 Augustus!

volg ons op socialmedia voor de laatste updates!

Posted in Uncategorized |

Corona Update

Door de zojuist aangekondigde maatregelen van de overheid zijn we helaas genoodzaakt Nishicon 2020 te verplaatsen naar een latere datum. Momenteel zijn we in gesprek met de locatie om te bepalen wanneer we ons Bizarre Adventure wel kunnen laten plaatsvinden. Kaartjes die al gekocht zijn blijven gewoon geldig op de nog te bepalen datum. Het zijn bizarre tijden maar we gaan ons best doen voor jullie!

Posted in Uncategorized |

Vrijwilligers

Vrijwilligers voor 2020 kunnen zich weer aanmelden. Zie de pagina voor meer informatie.

Posted in Uncategorized |

Nishicon 2020!!

Nishicon 2020 is een feit!
Op 2-3 mei in het Theater Hotel te Almelo gaat we er weer een waar spektakel van maken.
Dit keer met nog meer events welke we de komende tijd bekend gaan maken.
Ticket verkoop zal ergens volgende maand beginnen.

Houd vooral onze social media kanalen in de gaten voor updates!

https://www.facebook.com/nishicon.nl/

https://www.instagram.com/nishicon_nl/

Posted in Uncategorized |

Nishicon 2019 Lost & Found

Iets kwijtgeraakt op Nishicon?

Hieronder de lijst met onze lost & found. Denk je dat er iets van jou tussen zit?

Neem contact met ons op en beschrijf je spullen zo goed mogelijk.

 

  • Powerbank
  • Toverstaf
  • Cosplay strik
  • Hoodie
  • Poster
  • Tasje
  • SD kaart
Posted in Uncategorized |

Nishicon 2019

Nishicon 2019 zit er weer op.

Wij kijken terug naar een geslaagd weekend, mede dankzij onze geweldige crew, en alle bezoekers die Nishicon mogelijk maken!

 

Verwacht op korte termijn vast onze bekendmaking voor Nishicon 2020!

Posted in Uncategorized |