Programma

Het programma voor Nishicon 2024 staat online, zie onze Programma pagina.

Posted in Uncategorized |

Plattegrond

De plattegrond van Nishicon 2024 staat inmiddels online. Zie onze Locatie pagina voor meer informatie.

Posted in Uncategorized |

NIEUWE DATUM

BELANGRIJK NIEUWS!

Zoals eerder aangegeven hebben wij helaas ons evenement moeten verplaatsen naar een latere datum.
Deze datum staat nu eindelijk vast met onze nieuwe locatie:

ZONDAG 26 MEI 2024

Alle tickets die tot nu toe besteld zijn blijven geldig. Mocht je op 26 mei niet meer kunnen, dan kan je hierover contact met ons opnemen via ons contactformulier.
We hopen jullie allemaal op 26 mei weer te mogen zien!

Posted in Uncategorized |

NIEUWE DATUM

BELANGRIJK NIEUWS!

Zoals eerder gemeld is in verband met een personeelsprobleem bij de nieuwe locatie van Nishicon de datum van 12 november niet meer beschikbaar.

Nishicon zal om deze reden verplaatsen, en momenteel kijken wij naar april. De exacte datum wordt snel bekend gemaakt. Voorlopig blijven alle tickets en aanmeldingen gewoon geldig, maar voor mensen die op onze nieuwe datum niet kunnen komen zullen we de mogelijkheid geven voor volledige restitutie van de tickets.

Ook is nu de planning om Nishicon wel weer een tweedaags event te laten worden. Voor bezoekers die al een ticket hebben zal de mogelijkheid dan komen om hun ticket om te zetten naar de dag naar keuze of uit te breiden naar beide dagen.

We hopen iedereen zo snel mogelijk meer nieuws te kunnen geven.

Posted in Uncategorized |

Nishicon verplaatst

BELANGRIJK NIEUWS!

in verband met een personeelsprobleem bij de nieuwe locatie van Nishicon hebben wij helaas te horen gekregen dat de datum van 12 november niet meer beschikbaar is.

Wij zijn druk aan het kijken voor een nieuwe datum voor Nishicon. Voorlopig blijven alle tickets en aanmeldingen gewoon geldig, maar voor mensen die op onze nieuwe datum niet kunnen komen zullen we de mogelijkheid geven voor volledige restitutie van de tickets.

We hopen iedereen zo snel mogelijk meer nieuws te kunnen geven.

Posted in Uncategorized |

NISHICON 2023!

Bedankt voor het lange wachten!

Na een lange en onzekere periode kunnen wij eindelijk Nishicon 2023 aankondigen!
Met een vervelende corona-periode achter de rug, en een inflatie die daarop volgde, werd het voor ons steeds lastiger om een goed evenement neer te kunnen zetten zonder een te hoge ticketprijs te moeten vragen. Uiteindelijk is het ons gelukt om een geschikte locatie te vinden, en een datum. Dus nu kunnen we met gepaste trots aankondigen, in samenwerking met Dynamo Esports Center:

FULL METAL NISHICON! 12 november 2023, in Dynamo, Eindhoven!

Voor deze editie konden wij door de drukke planning van de locatie helaas alleen de zondag krijgen, waardoor wij voor deze editie éénmalig terug zullen gaan naar een ééndaags event, maar vanaf volgend jaar zal Nishicon weer gewoon tweedaags zijn.

Met Dynamo heeft Nishicon een mooie locatie gelegen in het centrum van Eindhoven, waardoor Nishicon niet alleen goed bereikbaar is, maar er ook voldoende faciliteiten in de buurt zijn. Daarnaast kunnen wij samen met Dynamo Esports Center een extra uitgebreide gameroom neerzetten, met ook de mogelijkheid tot leuke esports evenementen.

Hou de website of onze social media kanalen in de gaten voor meer informatie rondom Nishicon 2023, zoals de ticketverkoop en meer!

Posted in Uncategorized |

Nishicon 2022 Voorbij!

Nishicon 2022 zit er weer op. Na bijkomen van een geweldig weekend gaan wij spoedig weer aan de slag voor Nishicon 2023!

Posted in Uncategorized |

Nishicon 2022!!

Na lang wachten zijn er dan eindelijk zo ver! De nieuwe datum voor 2022 is 30-31 Juli!
Wij hebben er zin in en zijn weer druk bezig met de voorbereidingen, kom jij ook? De ticketverkoop staat weer open en het belooft een waar spektakel te worden!

houd onze social media in de gaten voor de laatste updates over onze events en programma!

Posted in Uncategorized |

2021

Helaas, We hadden gehoopt dat de maatregelen versoepeld zouden worden toen wij onze nieuwe datum hadden gekozen. Echter is het tegendeel waar en de maatregelen zijn verlengt. Dit houdt in dat wij dit jaar geen evenement kunnen organiseren en zo verplaatsen wij ons Bizarre Adventure naar 2021. De exacte datum wordt later bekend gemaakt. Tot nu toe verkochte tickets blijven in ieder geval geldig. Tot volgend jaar, wij hebben er alvast zin in!

Posted in Uncategorized |

Nieuwe Datum

Door de corona maatregelen van de overheid hebben hebben we nishicon 2020 verplaatst naar een nieuwe datum, 8-9 Augustus 2020! Wij hebben er zin in!

Alle reeds verkochte  tickets worden omgezet naar de nieuwe datum. Als je niet kunt op de nieuwe datum staat het je vrij deze te annuleren door voor 10 april contact met ons op te nemen. 

Arrangementen die geboekt zijn voor NishiCon zullen verplaatst worden naar de nieuwe datum, indien je onverhoopt niet kan, neem dan contact op met het Theaterhotel. Mocht je in plaats van een arrangement een losse kamer hebben geboekt, vragen we je tevens om contact op te nemen met het hotel.

Tot 8 en 9 Augustus!

volg ons op socialmedia voor de laatste updates!

Posted in Uncategorized |