Cosplay Ruilbeurs

Tijdens Nishicon 2016 is het mogelijk je eigen tweedehands cosplays te ruilen, kopen of verkopen. 

Informatie

COSPLAY RUILBEURS
Op de vrijdag zal er een cosplay ruilbeurs worden gehouden, waar iedereen zijn eigen tweedehands cosplays mee kan nemen, om te ruilen of verkopen. Met cosplays bedoelen we zowel hele kostuums, als losse jasjes, props, pruiken, noem maar op.

Als je interesse hebt in een nieuwe cosplay is dit dus de kans om een kijkje te nemen, en eventueel een kostuum te passen.

WAT ZIJN DE REGELS?
Iedereen kan zijn eigen cosplays tijdens het evenement meenemen en te koop/ruil aanbieden. Je blijft zelf verantwoordelijk voor je cosplay, dus is het de bedoeling dat je er zelf bij blijft. Dan kan je ook beter helpen met passen, en je kan eventueel informatie geven over het kostuum.

Je bent ook zelf verantwoordelijk voor alle koop- en ruilafspraken die je maakt, bijvoorbeeld over het ongedaan maken van de koop of ruil als er een gebrek is.

De organisatie bemoeit zich niet met de koop- en ruilactiviteiten, maar houdt enkel een oogje in het zeil om te kijken of alles soepel verloopt. De organisatie is dan ook niet verantwoordelijk als er iets kapot gaat of kwijt raakt.

HOE KAN IK MEEDOEN?
Om mee te doen hoef je alleen maar langs te komen. Als je iets wilt verkopen/ruilen, dan moet je natuurlijk de cosplay(s) meenemen. Als je enkel iets wilt kopen, of wiit kijken, kan je gewoon binnen lopen.