Slechtste Cosplay Competitie

Iedereen met een bijzonder slecht zelfgemaakt/bij-elkaar-gezocht kostuum kan meedoen aan de Slechtste Cosplay Competitie!

Regels

WANNEER?
tba

WAT IS DE SLECHTSTE COSPLAY COMPETITIE?
Bij de slechtste cosplay competitie kunnen cosplayers alleen of met een groep het podium op om hun slechte cosplay te tonen. Draag je kartonnen mecha of die lelijke jurk van je oma die nèt goed genoeg lijkt op dat ene kostuum, maar dan wel met je knalgele gympen eronder. Laat zien hoe creatief je kan zijn met een superlaag budget!

Uiteraard is dit evenement puur voor de lol, zowel voor deelnemers als toeschouwers.

WAT ZIJN DE REGELS?
Iedereen die een cosplay aan heeft of iets wat er enigszins op lijkt, kan meedoen. Iedereen die zich ingechreven heeft wordt stuk voor stuk het podium op geroepen, waar zij hun kostuum kunnen tonen, even kunnen poseren voor foto’s, eventueel zelfs een korte act opvoeren, en vervolgens zullen zij van de presentator, de jury, en misschien het publiek, wat vragen te beantwoorden krijgen, zoals: “Uit welke vuilnisbak heb je dit karton gevist?” en “Draag je in het dagelijks leven óók zulke lelijke schoenen?”

Neem dit evenement en ook jezelf dus vooral niet te serieus!

De winnaar is degene die het meeste lol heeft, en wint eeuwige roem en een trofee passend bij de geweldigheid van het kostuum.

HOE KAN IK MEEDOEN?
Om mee te doen aan dit evenement kan je jezelf inschrijven op de inschrijflijst bij de infobalie, of simpelweg aanmelden voorafgaand aan het evenement.