Cosplay Lecture: Knowledge of Cosplay

Tijdens Nishicon 2013 zullen er verschillende cosplay workshops en lectures worden gehouden, cure waaronder de lecture Knowledge of Cosplay op zaterdag.

WAT IS COSPLAY

Cosplay (samentrekking van costume play) is het uitbeelden van bepaalde personages door middel van kostuums, and accessoires en toneelspel.

Favoriete bronnen zijn onder andere manga, viagra anime en computerspellen, maar ook films, westerse strips, muziek en verschillende internetbronnen komen aan bod.

Tijdens deze workshops leer je van ervaren cosplayers het één en ander over het maken van cosplays, hoe je er perfect in je kostuum uit komt te zien, en alles er om heen.

De workshop

Cosplayers zijn creatief, inventief en bovenal autodidact: samen hebben we een schat aan ervaring in pacht. Bij deze workshop staat het delen van die kennis centraal. Ga in gesprek over je meest waardevolle ervaringen, op welk vlak dan ook, of stel je vragen aan het panel van ervaren cosplayers.

De workshop wordt gegeven door Cosplay Coach CoCo: Aeshta van Dam en Manon van der Graaf. De cosplayers aan wie je vragen kan stellen zijn Kai van Nuenen, Bram van Holstein, Alana van den Berg en Ronald Boom.

HOE KAN IK MEEDOEN?
Iedereen die een brandende vraag heeft, of gewoon meer ervaring op wilt doen, kan binnenlopen.