Cosplay Workshop: Makin’ mannequins

Tijdens Nishicon 2013 zullen er verschillende cosplay workshop worden gehouden, waaronder de Makin’ mannequins workshop op zaterdag.

WAT IS COSPLAY

Cosplay (samentrekking van costume play) is het uitbeelden van bepaalde personages door middel van kostuums, accessoires en toneelspel.

Favoriete bronnen zijn onder andere manga, anime en computerspellen, maar ook films, westerse strips, muziek en verschillende internetbronnen komen aan bod.

Tijdens deze workshops leer je van ervaren cosplayers het één en ander over het maken van cosplays, hoe je er perfect in je kostuum uit komt te zien, en alles er om heen.

De workshop

Kom je eigen custom-made paspop, oftewel mannequin, maken op Nishicon. Nooit meer gedoe met cosplays aantrekken en uittrekken tussendoor, maar gewoon een kopie van je eigen lijf op een stokje! Ideaal om mee te werken, zoʼn ʻstrong, silent typeʼ.

De workshop wordt gegeven door Cosplay Coach CoCo: Aeshta van Dam, Manon van der Graaf, Rick Willemse en Eve Lingers.

HOE KAN IK MEEDOEN?
Gezien de beperkte ruimte is het verstandig om je vooraf in te schrijven. Dit kan door simpelweg een mailtje te sturen naar info@nishicon.nl met als onderwerp MANNEQUIN WORKSHOP, met vermelding van je naam.

Als je jezelf niet inschrijft kan je alsnog binnenlopen, maar is er uiteraard geen plekje gegarandeerd.

Let op! Aan deze workshop zitten wel materiaalkosten verbonden. Dit komt neer op € 3,-.