Cosplay Cell Shading MakeUp

Tijdens Nishicon 2022 zullen er verschillende cosplay workshop worden gehouden, waaronder de cosplay Cell Shading make-up workshop.

WAT IS COSPLAY

Cosplay (samentrekking van costume play) is het uitbeelden van bepaalde personages door middel van kostuums, accessoires en toneelspel.

Favoriete bronnen zijn onder andere manga, anime en computerspellen, maar ook films, westerse strips, muziek en verschillende internetbronnen komen aan bod.

Tijdens deze workshops leer je van ervaren cosplayers het één en ander over het maken van cosplays, hoe je er perfect in je kostuum uit komt te zien, en alles er om heen.

Cell-shading make-up workshop/lecture van Redmoontiger

Altijd al willen leren hoe leren je de stijl van Jojo’s Bizarre Adventure kan namaken met make-up ? Dan is dit je juiste plek ! Welkom bij de Cell-shading make-up workshop/lezing!

Mijn naam is Simone/Redmoontiger. Ik cosplay sinds 2014 en doe al 6 jaar aan cell-shaded make-up dankzij mijn Borderlands cosplays. Daarnaast ben ik groot liefhebber van Jojo’s Bizarre Adventure.
Tijdens deze workshop zal ik jullie uitleg geven over cell-shading make-up doormiddel van een presentatie met foto’s en video’s! (en natuurlijk zelf als voorbeeld dienen).

Ik zal jullie leren over lijn dikte, wat voor make-up je kunt gebruiken/nodig hebt en andere technieken om er nog meer als lopende cartoon uit te zien. Na afloop mogen er natuurlijk vragen gesteld worden.

Ik kan niet wachten om jullie hier uitleg over te geven. Cell-shading is een van mijn grootste passies binnen het cosplayen, en het delen van deze techniek vind ik het aller leukste. Ik hoop jullie allemaal te zien tijdens deze workshop.